Geplaatst in Omdenken

Het laatste bericht

Een tijdje terug liet ik jullie weten dat ik hier ging stoppen. Ik miste het zo, dat ik weer begon. Maar het was toch niet helemaal hetzelfde.

Nu de gratis opslag hier op deze plek vol is, was er weer een bezinningsmoment: wat ga ik nu doen….

En het is tijd om even lekker tot rust gekomen. Er is zoveel gebeurd en ik leer zoveel nieuwe dingen dat deze gedwongen stop precies op het goede moment komt. Ik ga lekker leren en lekker ontdekken wat goed is voor mij!

En daarna, dat weet ik zeker: komt er Villa Vlijt. Ik heb al een nieuwe ondertitel bedacht die me de ruimte geeft om te groeien: groen leven en creatieve projecten.

Ook wil ik daar waarschijnlijk weer een blog maken, met berichten als inspiratieshots, adresjes voor oude meuk, groen leven en dingen opknappen. Veel wat ook op Gewoon Thuis staat, maar dan waarschijnlijk zonder de weekberichten.

Je kan Villa Vlijt volgen via instagram, dan zie je vanzelf wanneer ik weer actief wordt met delen! Je kan me volgen onder de naam Villa Vlijt.

Voor nu neem ik met best wel wat spijt afscheid van jou, lezer. Ook al is dit blog in eerste instantie voor mijzelf geweest, het was altijd fantastisch leuk om te zien dat berichten gelezen werden en dat er zelfs reacties op kwamen! Dat maakte het heel speciaal en ik wil je daarvoor bedanken!

Dankjewel!

Tot een volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s