Geplaatst in Weekoverzicht

Weekoverzicht 2 juni

Dit bericht bevat bijna geen foto’s helaas, de 3 gig opslag is vol en ik moet even uitvogelen wat ik daarmee moet..!

Maandag kwam ik bijna bij van het weekend, zo druk en leuk was het.

Ik zat nog helemaal in de actieve flow en kon vrij veel van de achterstand wegwerken. Gelukkig. Daarna heul snel wat eten en met 140 op de rustige snelweg naar Gorredijk voor onze eerste keer buiten zwemmen. Echt heerlijk is dat. De zon op het water, dan is het echt net vakantie. En het moois was nog niet afgelopen, ik mocht een jacuzzi testen en dat was ook echt genieten.

Dinsdag ging ik wat leuks doen met een vriendin. We brachten de dag gezellig samen door en ze hielp mee met plannen bedenken voor onze tuin en we gingen naar het tuincentrum voor inspiratie.

Woensdag was ik vrij en deed ik lekker rustig aan/rustte ik lekker uit. Dat is voor mij een hele prestatie. Ik reed ’s avonds weer lekker paard.

Donderdag werkte ik en ’s avonds gingen we de braderie over/vingen we Pokémons.

Vrijdag werkte ik maar dat was wel spannend want ik nam een dag de taken van een collega een beetje over. Dat ging aardig. En verder tijd om dingen vast voor te bereiden en achterstallige dingen een beetje bij te werken. En toen gauw hup naar huis om snel wat te eten en paard te rijden, samen met mijn nichtje. Ze maakte een filmpje van mij en ik schrok een beetje van mezelf.

Zaterdag sliep ik lekker uit. Elke ochtend ontbijten is superleuk maar kost wel wat meer slaap. En pakte ik mijn tas om lekker op stap te gaan met een vriendin. En ik knutselde terwijl ik op haar wachtte alvast een polssteun en muismat voor een collega.

Daarna een stukje toeren door het slechte weer. Maar we werden beloond met een heel mooi huisje, vriendelijke mensen en een leuke rondleiding door hun bedrijf en passie: smeden en lassen. Leuk om mensen te zien en te horen die van hun passie hun beroep maken.

Zondag deden we heerlijk rustig aan. We speelden wat klarinet, ik maakte haar jurk af en we reden met de cabrio naar het strand. Genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s