Geplaatst in Weekoverzicht

Weekoverzicht 4 mei

Maandag werkte ik.

Dinsdag werkte ik.

Woensdag was ik lekker vrij! En echt, helemaal vrij. Echt niks wat ‘moest’. Behalve opruimen in mijn hoofd. En dat deed ik lekker in mijn pyama. Ik was vroeg en verkwikt wakker en deed dat het grootste deel van de ochtend. Daarna wilde ik naaien maar het naaien wilde niet echt, dus ging ik eerst maar fietsen. Eerst nog even naar Blokker waar ik niet dlaagde voor wat ik wilde maar wel een superleuk onregelmatige stippenbeker tegenkwam voor de tandenborstels.

Ik kwam al fietsend in Ureterp terecht en fietste door naar Olterterp. En eeh ja. Toen zat ik per ongeluk op een mountainbike route. Niet lachen. Ik zag het pad ook niet meer dus ik besloot maar door te zetten. Op een gegeven moment moest ik lopen maar werd het pad zo smal dat ik bijna met fiets en al in de sloot lag. Wel een heel mooie route.

En toen poging twee naaimachine en dat ging beter. Ik maakte een jurk en maakte mijn paardrijbroek af want ja, die moest aan natuurlijk.

Donderdag werkte ik en ondanks dat ik een kalmerend pilletje had genomen, was ik druk in mijn hoofd en gestressed. Ik kon wel goed werken maar kreeg lang niet alles af. Ik haalde uit het werk de boodschappen op: zo’n goede uitvinding die pick up service. En ik haalde de quiche uit de vriezer om die vervolgens samen op te eten. En er was weer heerlijke chocolademousse voor mij gemaakt. Zooo lekker. En er stonden niet 1, maar 2 afleveringen van ‘the 100’ klaar. Genieten.

Vrijdag

Op dit bankje deed ik het volgende inzicht op, lekker in de wind en de zon: Marijke, hét idee/de beslissing voor Villa Vlijt komt wel, later. Nu zijn er eerst andere zaken die je aandacht opeisen. Hou op met zoeken en wees gewoon wat meer in het moment!

Ik was op weg naar een borrel op ons hoofdkantoor. Die was gezellig en nu heb ik mijn directe collega’s van de andere locatie ook ontmoet. Netwerken heet dat toch? Moet er wel bij vertellen dat de goede parkeergarage vinden nogal een drama was, dus niet alles was leuk ;).

Daarna gezellig door naar vrienden waar we een heerlijk champignon gerecht maakten met geïmporteerde spullen uit Italië. Jumjumjum! Gedroogde Porcini paddestoelen en een soort geleiachtige paddestoelenbouilon ging erin. En knoflook in een laag olie gebakken. En daarna gezellig gekletst en spelletjes gedaan.

Zaterdag hadden we een superrelaxte ochtend. En ze hadden hele leuke hagelslag. Wat ben ik gauw tevreden;).

Totdat we bij de badkamerboer belandden. Zucht wat een gedoe. Wat een langdradig gedoe om ons de prijs te laten weten. ‘Ja jammer dat meneer er niet is want meneer moet ook zijn goedkeuring geven en zou meneer deze spiegel ook mooi vinden? Zucht zucht zucht, geef gewoon die prijsopgaaf! Gelukkig werden er door een kok lekkere hapjes gemaakt ;). We fietsten terug over de prachtige hei van Hilversum. Echt heel mooi en vlak naast de stad. Ik ving allemaal Pokémons die ik nog niet had en het zonnetje scheen er ook lekker bij. Jammer dat mijn favoriete stippenjasje tussen de spaken kwam, maar verder was het echt super!

Daarna door naar Amersfoort voor het event van het werk waar familie of vrienden welkom waren, de hele reden voor deze logeerpartij. We deden samen een escapetour door de stad, met onze mobiel. Het was meer een gewone tour want de aanwijzingen waren niet heel moeilijk, maar het was heel gezellig en er was ook nog een open jazzfestival op plekjes in de stad, extra leuk.

Na de tour waren we langs een stoffenwinkeltje gekomen en daar wilde ik natuurlijk even kijken. Het was al heel oud en helemaal vol met bandjes en vanalles. Ik zocht elastiek of een stofje dat me aansprak maar helaas. Ik genoot wel en maakte voor hier een paar foto’s.

We haalden de 10.000 stappen (vriendin heeft zo’n soort-fitbit) en besloten gezellig even af te pilsen. Met nachos. Wat vervelend nou. Toen was ik bijna te laat om de auto nog uit de parkeergarage te kunnen halen en daarna gauw door om op tijd te zijn voor het concert. Inspelen had ik gemist maar ik was verder mooi op tijd en speelde sinds jaren weer eens heerlijk tijdens een concert. Dat kwam misschien wel door iemand uit het publiek die speciaal voor mij was gekomen.

Zondag deed ik even wat huishoudelijke dingen (ik heb deze week alle tassen hup zo op de kop gegooid om er snel uit te pakken wat ik nodig had). En toen gezellig samen gegeten en spelletjes gedaan. Om 3u kwam de vriendin de jurk passen en gelukkig paste hij best goed! Maar ze wilde toch graag geen pofmouwtjes en de mouwen waren ook nog steeds wat te wijd. Maarja geen rekbare stof dus ik durfde ze ook niet zo heel klein te maken want dan passen je armen er niet meer door ;). En achter was heel veel stof over. We keken ook voor ons weekendje weg samen en boekten wat. En de telefoon ging: andere vriendin die in de buurt was om plantjes te kopen en of ze even langs kon wippen. Supergezellig zo! Haar zoontje genoot van de caramelstroopwafel met chocola. Ik wordt zijn chocolade tante ;).

Terwijl iedereen er was naaide ik door want ik hoopte dat ze hem direct mee kon nemen. Maar het ging zo snel als gehoopt en nu heb ik ook net even wat meer tijd om het goed te doen. Helemaal leuk. Ik knutselde ook nog even aan een trouwkado voor een collega en toen op naar de tatties! En Netflix. Lekkah.

Aanrader trouwens, deze tatties!

2 gedachten over “Weekoverzicht 4 mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s