Geplaatst in Weekoverzicht

Weekoverzicht 2 mei

Maandag werkte ik en was mijn plekje mooi versierd met mooie nieuwe slingers! En heel veel ballonnen. Ik voelde me nog echt een beetje jarig.

En we smulden lekker van de taartjes die ik had gemaakt. En ze verwenden mij met Gellak spul, waaronder een heel mooie subtiele kleur. En ik ging voor het eerst weer zwemmen. De eerste paar slagen waren heel onprettig maar daarna werd ik er wel heel blij en soepel van.

Dinsdag was ik vrij en na wat klusjes fietste ik ondanks het slechte weer naar Gorredijk.

Heerlijk, zonder last van de ribben. Daar speelde ik lekker en bakten we appeltaart van houten blokjes. Zo cute. En we groeven met echt gereedschap een aantal planten uit en een gat voor de trampoline in de tuin. We waren lekker bezig en hadden het heel gezellig samen, zo leuk! En ik had geen last van mijn ribben, ik voelde me weer levend. En haar man man was trots op ons en vond het mooi geworden, dat was ook heel fijn om te horen.

Woensdag had ik wel een pietsje stijfheid en spierpijn maar gelukkig hoefde ik niet zoveel. Ik ontbeet lekker in de Hema met schoonmama. En ik keek even bij de Sikkes of ze mooie stofjes hadden voor een tricot jurkje. En belde mijn mama op om samen even te kijken, omdat ze had aangegeven dat ze wel een jurkje voor de Franse hete zomer wilde van mij. Ik lunchte uit mijn nieuwe cute kommetje.

Met mijn mama zochten we twee leuke stofjes uit voor haar. En ik vond voor mijn vriendin (die wel een zelfde zwarte jurk wilde als ik en ik dus 1 voor haar mag maken) kocht ik zwarte stof om die van te kunnen maken. Zo leuk om ook voor anderen te naaien! Ik paste het patroon van de overslagjurk aan en werkte verder aan ondergoed nu ik ook een zwart klosje weer kocht. En ik liet mama meekijken naar badpakstof en toen keek ze me aan alsof ik gek geworden was. Ik vond ze ook allemaal niet zo leuk en we keken bij de kant en klare badpakken en ik vond een heel mooie gestreepte.

Ook een heel dure maar volgens mijn mama het beste merk die tegen elke week zwemmen kan. Dat is ook wel wat waard en bovendien heb ik eerst genoeg naaiprojecten.

Daarna lekkere quiche gemaakt (eerst nog een stukje lekker stukje gekregen chocola) en paardgereden weer voor het eerst. Zo fijn dat dat weer kan.. ookal kon het misschien nog niet… ik werd gauw verkrampt en kon bijna niet van het paard weer af komen…was het was toch heel fijn.

Donderdag werkte ik en was ik wel een beetje gestressed door een event voor het werk dat toch doorging en wat ik nu grotendeels in mijn eentje moet rochelen. Maar ik kwam een heel end. En daarna: lekker met het dakje open naar huis! En weg woei de stress šŸ˜ƒ

Vrijdag werkte ik ook heel hard om alles op orde te krijgen en werd er na het middaguur nog iets besloten waar ik het wel mee eens ben, maar wat me wel nog meer werk en stress bezorgde. Maar het kwam af, ookal kan het vast beter. En ik maakte een dansje door kantoor toen ik eindelijk na de inbraak weer een sleutel kreeg om zelf in ons pand te kunnen komen!

Iets later dan gepland reed ik lekker met het dakje open naar Surhuisterveen waar de patat weer erg lekker was. We shopten en slaagden dit keer heel goed gelukkig. En we hadden best lol samen.

Zaterdag keek ik nog even naar het kaartje dat om mijn mooie kommetje zat:

Ik ga wat meer een prinses zijn. Ik wil graag een leuk leven en zo ga ik mijn leven ook inrichten en opeisen. Ik kreeg een heerlijke maaltijd voorgeschoteld en zelfgemaakte chocolademousse. Jumjumjum.

Zondag werd ik zo vaak wakker in de nacht omdat ik stress had voor het event dat ik niet echt uitgerust wakker werd. Maar toen ontbeet ik heerlijk met croissants en fietste ik door naar mijn ouders om daar een lunch te maken voor moederdag. Met allemaal lekkers. En we kregen ook nog gebak, jumjum.

Bij de lunch had ik ook een paar stukjes quiche meegenomen, omdat ik dacht dat ze nog nooit een lekkere variant hadden geproefd, maar dat hadden ze gelukkig al gehad en ik had geen overredingskracht nodig om complimentjes daarover binnen te harken. En de rest was ook lekker. We vierden Moederdag en mijn verjaardag in 1, zij kreeg een lunch en ik kreeg mijn kadootje: een leren rietbinder voor de klarinet. Een paar jaar terug had ik nooit gedacht zoiets te willen, maar ik heb even zo’n ding mogen lenen en mijn klank verbeterde merkbaar. Zonder moeite. Dus dat leek me wel wat.

Daarna gauw naar huis om me klaar te maken voor een logeerpartij om op tijd bij het event te zijn voor het werk. Gelukkig had ik nog even een uurtje dat ik lekker even kon hangen en van mijn gekregen roos te genieten.

Ik had nog steeds wel stress. We hadden het heel gezellig in de auto (een vriendin uit Hilversum kwam me ophalen want die was ook bij haar moeder geweest) en we zaten daar nog even lekker in de tuin met chippies. Toen een heel eenvoudige maar een echt heel lekkere pasta gehad.

En we speelden nog een spelletje Dominion met zijn drieƫn. Heel gezellig en extra leuk vond ik omdat ik dik won.

Ik vroeg vlak voordat we naar bed gingen nog: wat zou jij doen in mijn plek? Een vraag die misschien niet zo lief is om te stellen… maar ze zei je hebt twee opties: ook al is het moeilijk, ermee ophouden of er echt voor 100 procent voor gaan. Eenmaal in bed dacht ik ik voel die 100 % niet voelde maar toen werd ik tot heel diep vanbinnen, bijna tot op het bot verdrietig want neeeeej ik wil niet ophouden. Sindsdien komen er telkens meer positieve emoties. En voor belangrijke beslissingen mag je best de tijd voor nemen. Dus het was wel fijn en goed om dit zo te horen. Ik ging daarna redelijk gauw slapen om een beetje fit te zijn voor het event op ons hoofdkantoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s