Geplaatst in Weekoverzicht

Weekoverzicht januari 3

Maandag voelde ik me nog lang niet goed en meldde me ziek. De hele ochtend lag ik energieloos op de bank. Ik werd wel heel erg opgevrolijkt door de serie Grace en Frankie. Zo leuk. Ik haakte verder aan de strikjes, maar nu een zwart witte versie.

En daarna ook aan de kat: een langdurig projectje dat mooi vanaf de bank kan.

Rond het middaguur voelde ik me weer een beetje mezelf en begon de inspiratie weer te vloeien! Ik fotografeerde de strikjes op de verschillende toepassingen zoals ik had bedacht voordat ik ze ging maken. En ik vernaaide deze stoffen ton zodat daar ook een strikje op kan. Met mijn voet omhoog onder de tafel en met mijn verkeerde voet op het pedaal. Wil ook wel.

Daarna naar therapie, zo fijn om even weer een schop onder mijn kont te krijgen dat ik gewoon moet zijn wie ik ben. Niet bang zijn maar gewoon doen!

Dinsdag was ik vrij en had ik veel minder last van mijn voet en voelde mij veel energieker!

Ik maakte een hemdje van satijn wat ik al heel lang wilde hebben en ik genoot van allemaal kleine dingen, zoals deze mooie roze lucht boven mijn autootje.

Ik vergat te eten en kreeg de neiging om mijn hemdje stuk te trekken, dus na een ontbijt wilde het veel beter. Ik kletste nog even met mijn zwemvriendin over de telefoon want ja, zwemmen is niet handig met besmettelijke ziektes maar we misten ons kletsavondje beide. En ik trok daarna lekker mijn nieuwe hemdje samen met allerlei roze en rode kleding over elkaar aan. Lekker apart, daar wordt ik blij van! En warm ;).

Woensdag werkte ik en dat was toch nog best een beetje zwaar omdat mijn voet nog pijn deed. Maar het was niet zo’n lange dag want we gingen met alle collega’s wat leuks doen omdat onze directeur officieel onze directeur niet meer is. We kregen lekker gebak, een praatje en toen naar de sterrenwacht om niet Mars te zien want er waren alleen maar wolken. Maar over mijn oude stadje Groningen uitkijken was ook leuk.

En daarna lekker uit eten in Groningen. Het eten was heerlijk, een beetje richting Michelin ster met heel bijzondere combinaties en leuk versierd eten. En een theedoek als servet. Lekker eigenwijs. Maar het duurde wel lang voordat dat eten kwam en we waren al laat. Ik nam een voorgerecht en twee toetjes, de hoofdgerechten leken me minder lekker dan het toetje dus ik had een kaasplankje als hoofdgerecht. Heerlijk! Veel te laat waren we klaar en pas kwart over 11 was ik thuis. Wel een beetje laat voor een doordeweekse dag.

Donderdag was weer een werkdag en iedereen was wel een beetje moe. Maar mijn voet deed geen pijn meer en ik voelde me weer beter dus ik kon weer lekker werken. En ik had vond ik zelf, een leuke eigenwijze outfit aangetrokken.

Onder andere werkte ik iets uit waar ook anderen behoefte aan bleken te hebben. En gewoon lekker simpel: met gekleurd papier en geeltjes op een bord dat we nooit gebruiken. Use what you have!

Vrijdag zag ik het licht!

Voor mezelf, dat ik mezelf kan zijn en moet zijn. Ik zei in de spiegel tegen mezelf dat ik het verdiende om een fantastisch leven te hebben en dat werkte! En nog steeds. Ik ben er zo blij mee!

En ik reed weer paard, zo fijn! Het ging niet zo denderend goed, ik was zo vreselijk buiten adem. Geen conditie na een week ziek zijn. Maar het was toch fijn. En ik had tijd voor een middagdutje, dat is ook fijn. Ik bestelde ski kleren bij de Lidl voor het weekend Winterberg (een roze jas hadden ze!) en mijn tante kwam thee drinken!

’s Avonds keken we lekker the bridge en Flikken Maastricht.

Zaterdag deden we lekker rustig aan. En dat is iets wat ik niet zo goed kan, maar wat wel heel goed beviel. Lekker een beetje bezig zijn maar geen haast hebben. Beetje jammer dat de klusjes die we wilden doen voordat we naar de Gamma en de kringloop wilden, de hele dag kostten…. maar we hebben nu wel plinten in de badkamer en een gordijnrails hangen. Echt ongelooflijk hoe slecht dat wilde, onze muren zijn knetterhard…

Maar gelukkig hadden we nog iets leuks om naar uit te kijken, een vriendin kwam mee patatjes eten en daarna deden we de hele avond spelletjes! Hele leuke spelletjes, waar je snel moet zijn en goed moet nadenken. Maar ook Cluedo en het stenen tijdperk. En het ging best goed met mijn winnende hand. Dat maakt het wel nog ietsje leuker ;).

Nadat ze weg was kreeg ik een geniaal idee, om het bed te verschonen, te douchen en een schone pyama aan te doen… ooh zo lekker is dat vind ik helemaal schoon in bed!

Zondag stond er lekker weinig op de planning, heerlijk. Ik naaide mijn middeleeuwen outfit af en de hals van mijn lekkere verstopjurk opnieuw.

We deden samen het huishouden en ik ging een lekker stuk fietsen in het bos en deed boodschappen.

De zon en de wind op gras, dat vind ik zo mooi en rustgevend! Ik maakte er een filmpje van om te kunnen nagenieten.

Daarna ging ik weer eens lekker bakken! Ik bakte brownies volgens een recept dat ik kreeg van iemand van de muziek.

Ik had ze er iets te lang in toch weer, dus ze zijn niet mushy van binnen, maar nog steeds wel lekker. Daarna lekker Heel Holland Bakt kijken en Rembrandt daarna. Ik kreeg weer zin om te schilderen ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s