Geplaatst in Inspiratie, Omdenken, Simpel genieten, Thuis genieten, Weekoverzicht

Jaaaa ik ben er weer!

Jaaaaa ik ben er weer met weekverslagen! Op dit bankje kwam het besluit:

Want ik mis het om af en toe even stil te staan bij het leven dat zo hard gaat! En ik heb veel reacties (vooral in real life) gehad dat het gemist werd. Dus vooral om mezelf een plezier te doen en ook een beetje om jullie een plezier te doen: ik ga weer meer weekberichten delen!

Onze kat Ben gaat dit fijn vinden: dat betekend meer tijd op schoot doorbrengen. En voor mij is dat ook goed, even rustig zitten. Na mijn burn-out kwam ik erachter dat ik dat heel weinig doe. Maar door die burn-out wist ik ook dat inspiratie delen en mensen dingen leren heel belangrijk voor mij is. Het heeft dus ook wel weer goede dingen gebracht.

Je kunt berichten volgen via Facebook https://www.facebook.com/gewoonthuisinspiratie. Je kunt me ook volgen via mijn blog zelf: gewoonthuis.wordpress.com. Bij WordPress zit rechtsonderin een optie om je in te schrijven en e-mails te krijgen als ik een berichtje plaats, zo hoef je niet te facebooken! Nog een manier om me te volgen is de app Feedly downloaden, daar kan je dit wordpressblog aan toevoegen en zie je het alleen als ik een nieuw bericht plaats. Zo kan je ook andere blogs volgen zoals mijn favorieten: ikbenirisniet en zilverblauw.

Ik ga met dit blog niet alleen jou, maar vooral mezelf inspireren om meer van het leven te genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s