Geplaatst in Weekoverzicht

Weekoverzicht 4 april

Deze week hebben we weer een knutselclub en is het Koningsdag! Ook hoop ik wel een beetje rust te vinden, want ik voel me net een trein die maar door dendert.

Maandag werkte ik en gingen we naar de mediamarkt om mijn blender (verjaardagskado van voor jaar) te laten maken en voor een nieuwe mobiel te kijken. Misschien ga ik wel voor deze:

Dinsdag was ik lekker vrij en ging ik met schoonmama op stap in Gorredijk waar we de kringloop bekeken en de Rinsma, waar ik beide niks vond. Terwijl ik graag een of twee kledingstukken wilde! Dus ik besloot smiddags verder te gaan kijken voor iets van roze voor over mijn jurk en dat bleek heel lastig. Bijna alle winkels heb ik gehad en gelukkig slaagde ik bij Elinga voor wel duur maar nog te doen. Het is ook gewoon een heel mooie winkel en ze hebben me supergoed geholpen met de keuze en ook om mijn zelfgemaakte verjaardagsjurk los te tornen want de rits ging stuk en ik kon er niet meer uit! Alleen de knopen vind ik niet mooi, dus ik moet nog even op zoek naar nieuwe! En dus nog een rits ;). Ik relaxte nog even (want moe!) terwijl ik verder knutselde aan versiering voor mijn feestje.

Ik maakte lasagne en blies lekker leuke klassieke muziek. Maar het regende wel hard toen ik naar huis fietste…

Woensdag werkte ik, ging ik met een collega even winkelen en s’avonds hadden we de knutselclub! Ik hielp een vriendin met haar nieuwe naaimachine. Ik vind het zo leuk om iemand te helpen en het is zo leuk om te zien hoe enthousiast ze is! We maakten een leuk plantenzakje of opbergzakje wat een andere vriendin had bedacht/gevonden.

Donderdag hadden we op het werk een gesprek dat er echt nog niks bekend is over de veranderingen die gaan komen behalve dat het er wel goed uitziet voor onze producten. Afwachten dus en dat is nou niet mijn sterkste kant dus ik besloot mijn drive tot actie maar om te zetten in hard werken. S’avonds zouden we zwemmen maar ik was doodop en we hingen lekker op de bank.

Vrijdag was het Koningsdag! En hoewel ik meestal op vrijdag vrij ben, was dit bijzonder omdat iedereen vrij is en er zo’n goede sfeer hangt, zelfs in mijn woonplaats. Vrolijkheid, gekkigheid, en iedereen is blij, vrij en op de been! Ik ook!

Maar ik ging eerst voor een mooi roze shirt en wat andere dingen in de winkels voordat ik met mijn vriend de markt over ging. Ik heb echt genoten van alle outfits, van kids die zo graag centjes wilden verdienen en andere gekke dingen. Ik scoorde nog een mooie oude koffer. Smiddags deden we lekker rustig aan, even lekker omhangen en uitrusten, dat had ik echt even nodig want ik stress wel een beetje voor mijn verjaardag volgende week. We keken de optocht en ik knuffelde met mijn tante die we tegenkwamen die ik al heel lang niet had gezien!

Zaterdag werkten we hard om alles een beetje netjes te maken voor mijn verjaardag volgende week. We snoeiden de haag en maaiden het gras, poetste de ramen etc. En we werkten verder in de badkamer wat best moeilijk is aangezien we tegelijk moeten uitzoeken hoe het werkt! We maakten ook direct alles schoon.

Zondag hoefde er lekker even niks en kon ik even lekker bijkomen! Ik maakte mijn outfit af met mooiere knopen op mijn jasje en een nieuwe rits om de kapotte mee te vervangen.

Ik ging lekker zwemmen, ging naar de bieb en haalde boeken over Frankrijk en daarna gingen we naar Beppe. Ik maakte eten uit de vriezer zodat er plek is voor mijn verjaardag en we keken lekker samen een film.

Een relaxt einde van deze week waar ik me toch wel wat druk maakte en daardoor moe was. Komende week staat in het teken van mijn feestje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s