Geplaatst in Weekoverzicht

Weekoverzicht 3 Maart

Maandag was net zondag, maar dan met een beetje onrust dat ik wel iets moest. Maar het eerste deel bracht ik heel rustig door, ik sliep wat gemiste slaap bij, ging lekker fietsen in de zon en haalde allemaal meuk bij de kringloop wat ik naar net (Nouja, eigenlijk net niet) kon houden op de fiets. Gelukkig alles heel meegekregen. Ik lunchte lekker buiten zonder jas en ik liep over van liefde!

Daarna op naar Hilversum, waar het weer vertrok en ik gelukkig een warm vest mocht lenen. We zouden fietsen en kringlopen maar de plannen liepen anders want ik was erbij toen ze een huis gekocht hebben! Heel bijzonder, ik heb zelfs de oude bewoners de hand geschud! We zijn lekker uit eten geweest, gekletst en nog spelletjes gedaan. Ze zijn altijd zo gastvrij!

Dinsdag had ik het event voor het werk in Amersfoort wat een heel lange dag was, maar wel leuk en leuke mensen gesproken en vooral mensen weer blij bij de kraam weg zien gaan. En er hingen wel geinige stoer chique lampen die je volgens mij in het vierkant zo na kan maken.

Woensdag werkte ik en was ik blij dat ik een dag kon zitten. En in de avond was het eindelijk zover: het knutselavondje! Ik fietste eerst even een rondje want ik was er gewoon hyper van, zoveel zin had ik erin!

Het was zo leuk om iedereen weer te zien en ik vond het leuk om ze ons huis te laten zien. Inmiddels zijn er drie kids geboren sinds de vorige keer, bijna een jaar geleden. We hadden heel wat bij te kletsen en de avond vloog om! Superfijn.

Donderdag werkte ik en hing ik daarna op de bank met de laptop om het Villa Vlijt logo uit te werken vanaf de schets die je hieronder ziet.

Vrijdag was ik lekker vrij en had ik iets leuks geplant: met mijn nichtje wat quality time doorbrengen alvast als verjaardagskadootje. Ik zou haar uit school halen dus ik had ’s morgens voor het huishouden en heb daarna nog lekker gezeten voor de huisstijl van Villa Vlijt. Heerlijk om daarmee bezig te zijn! En superblij met het resultaat!

Daarna maakten we samen mon chou taart met in plaats van kersenpuree chocokoekjes erbovenop! Daarna togen we naar surhuisterveen en shopten we hele leuke kleren voor haar en zag ik watermeloenschoenen die niet in mijn maat waren maar zo gaaf. We aten lekker patat en ik vond het superleuk om met haar op stap te gaan. De avond werd nog leuker toen ik bericht kreeg dat ik wel weer bij de muziek kon komen!

Zaterdag voelde het bet als maandag alweer als zondag. Ik had besloten dat het de moeite niet waard was om te klussen, aangezien ik om 3u een verjaardag had. En toen appte mijn zwemvriendin om te gaan zwemmen dus heb ik de hele dag lekker rustig aan gedaan. De verjaardag was gezellig maar het leukste was toch wel dat mijn vriend weer terug kwam. De katten waren ook helemaal onrustig, waarschijnlijk omdat ik zo opgewonden was.

En rond 9en wassie er weer. Zo fijn! Ik kon altijd heel goed alleen zijn en had me er van te voren op verheugd om lekker zelf wat om te rommelen. Maar ik miste hem en sliep slecht. Zo fijn dat hij er weer is!

Zondag hoefde ik lekker helemaal niks. Ik rommelde wat om en zat weer even achter de computer voor Villa Vlijt en was ook even lekker aan het experimenteren voor Villa Vlijt producten.

We gingen even naar Beppe en daarna bestelden we lekker pizza en keken we allerlei tv die we afgelopen week gemist hadden. Zo lekker, behalve dat ik niet meer languit op de bank kan;). We maakten er een gezellige avond van met de luizenmoeder, ik vertrek en Soof. We moeten alleen nog twee keer Flikken Maastricht.

En zo had ik eigenlijk een heerlijk uitgerust weekend! Komende week ga ik lekker naar de sauna en een kringlooptocht doen met schoonmama en verder is de planning vrij rustig, wat me ruimte geeft om Villa Vlijt verder uit te werken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s