Geplaatst in Mooi gemaakt, Omdenken

Hoe gaat het met mijn voornemens:

Nu we al een kwart in het nieuwe jaar zijn, is het tijd om te kijken hoe het met mijn voornemens gaat. En om heel eerlijk te zijn weet ik er nog maar 1: meer zelfgemaakte kleding dragen. En dat gaat heel goed! Ik kocht was basisitems bij de didi en heb de afgelopen periode meer gekeken naar wat ik al had, zodat ik dingen kon naaien die ergens bij passen en een outfit vormen. Ik ben heel blij met mijn kast nu! Mijn favorieten zijn nu de roze blouse die ik maakte en m’n winterjurk die ik ook op een kerstdiner droeg.

Voor de rest van m’n voornemens moet ik even spieken:

  • Meer zelfgemaakte kleding in de garderobe –> check!
  • Met minder spullen leven
  • Vaak spelletjes doen
  • De webshop weer opstarten
  • Ontspannen zijn

Oow gelukkig, dit gaat ook allemaal de goede kant op!

  • Met minder spullen leven gaat beter op twee gebieden: ik doe veel weg en er komt weinig bij. Ik ruimde zakken met spul op wat naar de kringloop gaat. Ook geef ik telkens meer een vaste plek. Behalve de impulskoop bij de didi heb ik nog niet veel gekocht!
  • Meer spelletjes doen gaat ook de goede kant op, met familie hebben we al spelletjes gedaan en er liggen concrete plannen met vrienden om ook spelletjes te doen.
  • De webshop opstarten zit continu in m’n hoofd, ik was alleen vergeten dat het een voornemen was, aangezien ik al had bedacht dat het ging gebeuren. Ik heb veel nagedacht over milieuvriendelijkheid en zo een aantal producten gemaakt. Ik heb ze ook al op de foto gezet met een witte achtergrond en ben er achter hoe ik dat mooi kan bewerken. Ik ben in Wix bezig omdat ik daar een template vond wat ik helemaal voor me zag. Nu alleen nog de naam definitief, logo et cetera ontwerpen en ik kan los!
  • Ontspannen zijn is wel het moeilijkste voornemen. Hoe beter ik me voel, hoe meer zin ik heb om dingen te ondernemen, en hoe drukker is dus weer wordt. Ook neem ik me telkens voor om als ik een dag thuis en vrij ben, mezelf niet zo op te jagen, maar dat is best moeilijk. Al lukt het gelukkig telkens vaker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s