Geplaatst in Weekoverzicht

Weekoverzicht 2 Maart

Maandag werkte ik en skeelerde ik daarna helemaal niet lekker want m’n voeten deden nog zeer van de schaatsen. Mijn vriend kwam me heel lief ophalen. Het was buiten verder wel lekker. En ik kon even nadenken over een nieuwe naam voor Wubbel, aangezien niemand reageert op mijn mails of ik Wubbel.nl mag hebben.

Dinsdag was eindeloos uitgestrekt met niks wat echt moest. Ik maakte een wensenlijstje en haalde bloemen en maskers om mezelf er net zo goed uit te laten zien als ik me voel. Dat is wel een beetje gelukt denk ik. Ik ging ook even lekker een dutje doen en knutselen. En ondertussen dacht ik koortsachtig na over een nieuwe naam. Heel ontspannend, niet dus! Maar ik ging ook aan de slag met de origami vogels die ik het weekend maakte en dat is heel mooi geworden.

Op mijn boodschappenrondje voor bloemen en maskers stonden ook naalden en toen ik de Jan sikkes binnenliep zag ik deze kraanvogelstof liggen, precies hetzelfde model dat ik ook had. Dat moest mee natuurlijk!

Woensdag werkte ik lekker en zat ik tegen m’n beeldscherm te praten om films op te nemen. Ook vroeg ik mijn collega’s of ze nog een leuke naam wisten en waren er een paar die heel fanatiek waren, maar nog geen nieuwe naam helaas. Veel leuks is al bezet. We proberen mee te doen aan de vleesloze week en dat gaat tot nu toe goed, ik maakte panzanella vandaag. Daarna lekker zwemmen!

Donderdag zouden we kennismaken met een tijdelijk manager, spannend! Het was een aardige meneer die het had over een projectplan. Dat woord heb ik al veel te lang niet gehoord! We bedachten nog steeds geen leuke naam.

Vrijdag was ik weer lekker vrij! Ik ging weer eens bakken!

Het ziet er lekkerder uit dan het is, want ik had er wat te weinig suiker in gedaan, in een poging gezond te zijn. Ik diedelde lekker om en was lekker ontspannen productief. Ik besloot mee te doen met de marchmeetsthemaker challenge, een uitdaging om elke dag van maart iets te laten zien van je bedrijf. Hieronder zie je opdracht 6, ruwe materialen in de vorm van mijn voorraad voor Wubbel.

Ik probeerde ook de maakdetrapstroefverf voor de trap, en dat wordt heel mooi maar niet heel stroef helaas dus ik dat wordt of nog iets bedenken of toch vloerbedekking. Om half 8 zag ik al mijn broers en zus weer eens allemaal bij elkaar! Dit was heel bijzonder! We zouden bowlen maar we hebben Catan gespeeld en gepraat tot een flink stuk in zaterdag.

Zaterdag stond ik midden in de nacht op om een dierbare uit te zwaaien op skivakantie. Daarna gelukkig nog heerlijk geslapen. Om 5 uur en tijdens de echte slaap erna heeft het idee voor een nieuwe naam zich gevormd. Maar ik heb vooral geklust, ik wilde per sé de hele gang plamuren en schuren dus ik werkte hard en alles zat onder het stof.

Dus na alles poetsen ging ik zelf ook lekker douchen bij schoonouders. Om lekker schoon aan te komen om op te passen met vriendinnen zodat een andere vriendin lekker uit eten kon! Het was erg leuk, hij was heel charmant en lacherig, totdat hij moest geen slapen, toen kwam de sirene aan. Gelukkig kwamen ze toen weer thuis en gingen we nog even bijkletsen toen papa hem gekalmeerd had.

Zondag sliep ik echt even bij, deed ik het huishouden en kreeg ik nog meer inspiratie bij de nieuwe naam, voor een logo en visitekaartjes. Ik bedacht na aanleiding van het zonder suiker dieet wat een vriendin zo goed volhoudt, om zelf na een vrij makkelijke vleesloze week er een gezonde week achteraan te plakken. Dus ik bedacht dat ik een gezond tussendoortje kon maken met vezels voor de moeilijke momenten.

Rond etenstijd wilde ik eigenlijk liever een dutje doen maar besloot ik mijn bewaarde salade van vrijdag op een mooi plekje op te eten en fietste ik naar smalle ee.

Ik zag zelfs nog reeën! Daarna lekker op de bank onder een kleedje warm worden en lekker tv kijken.

Komende week wordt anders dan anders, ik werk de middelste 3 dagen waarvan de eerste in Apeldoorn waar ik vanuit mijn vriendin in Hilversum heen reis. En lang verwacht en ontzettend veel zin in: het naaiavondje woensdag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s