Geplaatst in Lekker knutselen

#march meet the maker opdracht 1 t/m 9

Toevallig stuitte ik op de uitdaging ‘march meet the maker’ op het blog van ninamaakt. Het is een instagramchallenge waar je elke dag iets post met een bepaald thema.

De opdrachten 1 t/m 9:

  1. Brand image
  2. You
  3. Workspace
  4. Tools
  5. Can’t live without
  6. Raw materials
  7. How & why?
  8. Where
  9. Goals

1. Geen idee wat ‘Brand image’ precies is: De afbeelding van mijn merk? Dit is de voorlopige afbeelding, want ik zit erover te denken om de naam te veranderen omdat Wubbel.nl en .com niet meer beschikbaar is…Help je ook mee om een leuke naam te bedenken via Facebook?

2. You, eeh ik dus. Dit is een vrij recente foto waar je mij lekker gewoon thuis ziet zijn met mijn lievelingskleur roze. En je ziet ook dat ik nooit normaal kan kijken op foto’s. Dat ben ik ook;).3. Workspace, oftewel werkplek. Ik heb meerdere:

– m’n bureau waar het meeste naaiwerk plaats vind.

– En een foto van ons bed waar ik de meeste ideeën krijg (net als de bank, auto en wc).

4. Tools, dus de dingen waar ik iets mee maak. Dat zijn mijn handen en mijn trouwe briem(s).

Maar ook de laptop, telefoon en mijn greenbook voor het uitwerken van dingen horen hierbij.

5. Can’t live without, dus waar ik niet zonder kan leven: mijn huisgenoten die van mijn huis en thuis maken.

6. Raw materials, de grondstoffen.

– de inhoud van de stapel koffers waar de Wubbelspullen in zitten. Zoals stof, wolletjes en de materialen zoals ritsen, knopen en garen die ik in blikjes bewaar (bijna alles van de kringloop).

– En kringloopvondsten die ik verwerk tot wat nieuws of alleen mooi maak. Hierbij is het elke keer afwachten is wat er aan bruikbaar materiaal is. Mijn vriendin zegt altijd: de beste raad is voorraad en dat is in geval zeker zo!

7. How & why? Hoe en waarom van gewoon thuis kennen jullie al van dit blog, dus ik deel het hier van Wubbel. Het is vrij simpel, ik hou van het maken en laten zien/uitleggen van bruikbare dingen. Dat doe ik op mijn werk ook, maar dat is niet tastbaar, Wubbel wel, dat zijn dingen die ik met veel plezier maak of opzoek en dan een goed leven krijgen.

8. Where, of waar. Het meeste van Wubbel speelt zich nog af in mijn hoofd, maar alles wat uit mijn hoofd en handen komt, wordt gedaan in ons mooie huisje in Drachten, de plaats waar ik geboren en getogen ben.

9. Goals, oftewel doelen. Op dit moment is dat leuke dingen maken zonder te stressen. Een leermoment dus, waar ik helemaal zelf de regie heb. Het doel op lange termijn is nog niet bekend, als ik mijn werk leuk blijf vinden houd ik het gewoon als hobby, die ik misschien uitbreid naar het opknappen van oude caravans als vakantiehuisje of een workshopruimte of winkel. Wie weet!

Nou ik vind dit best wel leuk, misschien doe ik de rest van de maand ook nog wel mee!

2 gedachten over “#march meet the maker opdracht 1 t/m 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s